Udklædning til børn

Børns interesser skifter konstant, og selvom der altid vil være ting som hænger ved i længere perioder, kan det gå utroligt stærkt. Den ene uge er Spiderman verdes sejeste ting, den næste uge er det Elsa fra Frost som er den store helt. Som forælder til en unge i voksealderen kan det derfor give noget af en hovedpine hvis der skal bruges større pengesummer på kostumer som ungen gider have på.

For barnet er det vigtigt at kunne føle sig tilpas, og vise deres interesser frem for vennerne i institutionen, hvor det at kunne vise sig frem som astronaut, kok eller måske Iron Man, giver barnet den bedste oplevelse med kammeraterne.

Hvor vi voksne typisk kun bruger vores kostumer en eller to gange, kan et barn få selv den sværeste morgen til at blive en fantastisk dag hvis de kommer i børnehaven eller vuggestuen udklædt som deres favoritkarakter fra deres ynglings tv-show. Den rigtige udklædning kan give dit barn den selvtillid som de har brug for, for at åbne op og takle hverdagen, ligesom en ynglingspyjamas eller et tøjdyr garanterer nattesøvnen.

Alle os med børn kender problemet: Der er under en uge til fastelavnsfesten i børnehaven og ungen er vokset ud af sit elskede dinosaur-kostume. Dette på trods af at hele sidste weekend blev brugt på sofaen i selvsamme kostume.

”last minute shopping” er noget alle forældre kender til, og uanset hvor mange gange vi påstår at vi fremover altid vil være velforberedte i god tid, kommer hverdagen som småbørnsforældre i vejen.

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af prisvenlige kostumer og udklædning til børn i alle størrelser, leveret lige til døren – så du kan koncentrere dig om at give dit barn den opmærksomhed de fortjener.