Lidt om os

Eventyrlig Verden er en dansk ejet og drevet webshop. Vi er en familie på 4; Mor/Far og 2 små rødder, en dreng på snart 2 år, og en pige på 4 år. Mor (Susanne) arbejder som indkøber, og Far (Kasper) har et marketingfirma i indre København.

Jeg (Susanne) har arbejdet som indkøber i forskellige brancher i snart 20 år, så jeg har brugt meget tid på at kigge på produkter. Da jeg blev mor i 2017, var det naturligt at min interesse gik mere over mod børne-produkterne, og hvor man købte hvad. Ydermere underviser jeg i den lokale gymnastikforening Tumlinge Gymnastik for 1-2.5 årige, og sidder i forældrerådet og områdebestyrelsen for børn/unge. Så man må sige jeg tilbringer meget tid med, og har stor interesse for vores børns liv.

Eventyrlig Verden er startet i 2021, som en sjov idé under pandemien, da vi som mange andre var tvunget ud i at finde alt det vi skulle bruge online, og vi synes der var nogle ting der manglede derude. Lige nu er det ”kun” en online webshop, men hvem ved hvad fremtiden må bringe.

Vi lever den travle hverdag, som alle andre med børn, hvor vi som forældre gør hvad vi kan, for at gøre det så godt som muligt, og indenfor et budget.

Vi ønsker ikke kun for vores egne børn, men generelt hvor vi kan, at hjælpe til at børn kan få en værdifuld og god barndom: At man som forældre kan være med på Fastelavn, Halloween, Frost, Harry Potter, Marvel osv., uden at det skal tage hele ens budget. At skabe et sted hvor du som forældre kan finde lidt af hvert, til at skabe en magisk og Eventyrlig Verden 😊

Kontaktinformation:

kontakt@eventyrligverden.dk